N.a.v. een oproep van Carl Sassenrath, uitvinder van REBOL en het Amiga-besturingssysteem, heeft Kaj de Vos een webstek gemaakt welke je toelaat om de REBOL-programmeertaal uit te proberen zonder die te installeren. Deze stek toont de nieuwe REBOL versie 3, welke binnenkort als beta vrij gegegeven zal gaan worden. Het biedt ook de mogelijkheid aan om de klassieke REBOL 2 en ORCA, de open broncode-implementatie van REBOL, uit te proberen, en om vergelijkingen te maken tussen deze.

De webstek draait op Syllable Server 0.3, welke in ontwikkeling is naar versie 0.4. Voor deze toepassing werd de veiligheid van het serverbesturingssysteem uitgebreid, om het mogelijk te maken voor het publiek om algemene REBOL-scripts te laten uitvoeren.

De webstek werd gemaakt bovenop de REBOL-kollektie, welke wordt meegeleverd met Syllable Server. Het draait op de Cheyenne webserver. Het is gemaakt in een Model/View/Controller-ontwerp, met het netwerktoepassingenplatform waar we aan werken: een kombinatie van het QuarterMaster-webraamwerk en het inhoudbeheersysteem dat ook wordt gebruikt om onze Syllable-steks te bouwen. Deze REBOL-stek markeert de overgang van dit toepassingenplatform naar de mogelijkheid van het bouwen van vooruitstrevende interaktieve websteks.”