Title: Meet Magento 2010
Location: De Reehorst in Ede
Link out: Click here
Description: Meet Magento 2010, het congres over het snelst groeiende eCommerce platform ter wereld

Woensdag 26 mei 2010 vindt het congres MeetMagento 2010 plaats. Hét jaarlijkse congres over het Open Source eCommerce platform Magento wordt door Magento Community Manager Guido Jansen en Comee georganiseerd in congrescentrum De Reehorst in Ede. Één van de topsprekers is Roy Rubin, geestelijk vader van Magento en CEO van Varien.*

Meet Magento 2010 gaat in op de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van Magento en bekommerde en richt zich op (toekomstige) Magento webshopeigenaren, retailers met online verkoopactiviteiten, marketingspecialisten, marketingmanagers, e-commerce managers, (freelance) ontwikkelaars en geïnteresseerden in de Magento Enterprise editie.

Het programma biedt een variëteit aan thema’s zodat elke doelgroep een ruime keus aan lezingen heeft. De volgende thema’s komen aan bod:

– Best Practices voor Magento (*o.a. voor webshopeigenaren*)

– Marketing met Magento (*o.a. voor marketingverantwoordelijken*)

– Magento Development (*o.a. voor (freelance) ontwikkelaars*)

– Magento Enterprise (*o.a. voor geïnteresseerden in de Magento Enterprise editie)*

Meet Magento 2010 heeft interessante (internationale) sprekers in het programma opgenomen, waaronder:

– Roy Rubin, ‘geestelijk vader’ van Magento en CEO van Varien. Hij presenteert de ‘State of Magento’.

– Yoav Kutner, CTO van Varien, geeft inzicht in de toekomst van Magento. Daarnaast zal hij voor developers ook een technische sessie geven over programmeren voor Magento.

– Vinai Kopp, ‘The Magento Pope’ en freelancer in Duitsland. Voor de Magento developers zal hij een sessie geven over het programmeren van Magento extensies.

– Koby Oz, Director of Marketing van Varien, gaat in op de Magento Community, de Community Advisory Board (CAB), de Developer Group voor het indienen van patches voor de Magento core en de gang van zaken bij het Documentation Team.

Breng op 26 mei een bezoek aan Meet Magento 2010 en ontmoet de mensen van Varien, deel ervaringen met webwinkeliers en developers, leer van interessante praktijkcases en maak kennis met enthousiaste leveranciers.

Meer informatie over Meet Magento 2010, het programma, sprekers en deelname vindt u op www.meet-magento.nl. Registreer u voor 28 februari en ontvang 20 Euro korting!

*Deelnamekosten: De eerste 100 bezoekers die zich voor 28 februari
registreren ontvangen 20 Euro korting op de deelnamekosten van 85 Euro.*

Date: 2010-05-26