Title: Open Source Conference 2009
Location: Amsterdam
Link out: Click here
Description: Conferentie over de nieuwste opensourcetrends en praktijkcases

Amersfoort, 9 november 2009 – Red Hat, Inc. (NYSE:RHT), marktleider in opensourceoplossingen, maakt vandaag bekend dat het bedrijf samen met Accenture de tweede Open Source Conference organiseert. De conferentie vindt plaats op 17 november 2009 in de Amsterdam Arena. Het event voor IT-professionals richt zich op het gebruik van opensourcesoftware in de enterprise-omgeving en geeft klanten en partners inzicht in de laatste ontwikkelingen en praktische toepassingen op het gebied van opensourcesoftware.

De agenda omvat presentaties van IT-specialisten en belangrijke experts in de markt zoals Ron Tolido, Board Member van The Open Group; Alex Wied, Senior Manager bij Accenture en Werner Knoblich, Vice President EMEA bij Red Hat. Tijdens de parellelsessies staat de praktijk centraal. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: open source en cloud computing, bouwen van complete business portal oplossingen met opensourcesoftware,
de waarde van open source voor een CRM-strategie, en open source en SOA.

Naast het programma met keynote sprekers, praktijkcases en parallelsessies, is er een expositie over de laatste opensourcetechnieken.

Wat: Open Source Conference 2009
Waar: Amsterdam Arena, Amsterdam
Wanneer: Dinsdag, 17 november 2009, van 9:00 – 17.00
Bezoek voor meer informatie over de Open Source Conference 2009 of voor
registratie: http://www.opensourceconference.nl/
Start Time: 9.00
Date: 2009-11-17
End Time: 17.00