De Oracle gebruikersclub Holland (OGh) heeft tijdens haar laatste ledenvergadering enkele belangrijke wijzigingen aangebracht in haar manier van werken.

Vernieuwd bestuur

Voor elke vereniging is het goed dat er regelmatig nieuwe mensen in het bestuur komen. Het is daarom goed dat er maar liefst vier nieuwe bestuursleden bij komen: Ise Douwes (Quobell), Erik Hogervorst (Ordina), Jaime Conejo (InterAccess) en Learco Brizzi (Itium) treden toe tot het bestuur. Robin Buitenhuis (Ciber) neemt de voorzittershamer over van Ruud Bos, die het bestuur verlaat. Ise Douwes neemt de rol van penningmeester over van Hans Fermont, die ook aftreedt. Yung Fu (Itude) en Milan Uitentuis (Atlis) behouden hun bestuursrol. Met deze groei is er nog meer capaciteit om nieuwe initiatieven te nemen.

Digitale ledenvergadering

Zoals bij elke vereniging is het ook voor het bestuur van de Oracle gebruikersclub Holland lastig om voldoende opkomst bij een ledenvergadering te garanderen. Daarom is besloten om het overleg tussen leden en bestuur op te pakken in stijl: met de nieuwste technologie. De OGh gaat vanaf nu de ledenvergaderingen digitaal organiseren. Leden hoeven niet meer naar een zaaltje, maar kunnen nu vanaf hun werkplek meedenken met de voorstellen van het bestuur. Robin Buitenhuis, voorzitter van de OGh: