Zaterdag 4 september 2010 vindt alweer de vierde editie plaats van de Syllable Zomer Conferentie in conferentiecentrum “Het Brandpunt” in Baarn. We zullen de nieuwe Syllable Server 0.4 (meer info over versie 0.4) presenteren, opwaarderingen in onze grafische ontwikkelversie van Syllable Server tonen (welke we toonden tijdens de Syllable Winterconferentie 2010, zie de filmpjes hier beneden). Aandacht zal ook worden besteed aan de voortgang in REBOL 3, voortdurende verbeteringen in ons CMS en hoe wij onze informatie-uitwisseling met het publiek meer zullen openen.

Om je alvast een indruk te geven van de conferentie, kun je hier meer dan twintig Nederlandstalige filmpjes zien op YouTube van de presentaties gegeven door Kaj de Vos tijdens de eerste Syllable Winter Conferentie in januari 2009 (afspeellijst) en de tweede Syllable Winter Conferentie in januari 2010 (afspeellijst).

Als jij wilt helpen met het maken van ondertitelingen en vertalingen van deze filmpjes, neem dan a.u.b. kontakt op met Bas de Lange d.m.v. het op deze webstek genoemde elektronische postadres!